Amerykańskie naleśniki

Amerykańskie naleśniki

dowiedz się więcej
Kremówki na cieście francuskim

Kremówki na cieście francuskim

dowiedz się więcej
Szarlotka

Szarlotka

dowiedz się więcej
Racuchy z karmelizowanymi jabłkami na białym serku

Racuchy z karmelizowanymi jabłkami na białym serku

dowiedz się więcej

Lemoniada arbuzowa z miętą

Składniki:

  • 100 g cukru Sweet Family
  • 120 ml wody
  • garść liści mięty
  • sok z 3-4 cytryn
  • woda do uzupełnienia
  • arbuz, melon

Sposób przygotowania:

Arbuza i melona kroimy w kostkę i zamrażamy. Cukier Sweet Family i wodę podgrzewamy, aż cukier Sweet Family się rozpuści, zdejmujemy z palnika. Do gorącego syropu dodajemy miętę i okładamy do wystygnięcia.

Odcedzamy miętę, dodajemy sok z cytryny i uzupełniamy wodą do smaku. Podajemy z zamrożonymi kostkami arbuza i melona.  


Drukuj

Może następnym razem wypróbujesz inny nasz przepis

Ucierane ciasto z połówkami jabłek

Ucierane ciasto z połówkami jabłek

dowiedz się więcej
Ucierane ciasto kokosowe

Ucierane ciasto kokosowe

dowiedz się więcej
Ciasto cytrynowe

Ciasto cytrynowe

dowiedz się więcej
Muffiny z borówkami

Muffiny z borówkami

dowiedz się więcej
Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami

Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami

dowiedz się więcej
Kremówki na cieście francuskim

Kremówki na cieście francuskim

dowiedz się więcej
Babeczki wielkanocne do koszyczka

Babeczki wielkanocne do koszyczka

dowiedz się więcej
Drożdżowa szafranowa babka

Drożdżowa szafranowa babka

dowiedz się więcej
Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym

Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym

dowiedz się więcej

Wróć do pełnej listy przepisów