Kremówki na cieście francuskim

Kremówki na cieście francuskim

dowiedz się więcej
Palmiery czekoladowe

Palmiery czekoladowe

dowiedz się więcej
Ciasto z musem czekoladowym

Ciasto z musem czekoladowym

dowiedz się więcej
Ciasto Murzynek

Ciasto Murzynek

dowiedz się więcej

Risotto kokosowe z malinami

Składniki:

2 porcje

  • łyżka masła
  • 152 g ryżu do risotto
  • 300 g mleczka kokosowego
  • ok. 250 ml mleka/napoju kokosowo ryżowego
  • 2 łyżki cukru Sweet Family
  • maliny
  • mięta

Sposób przygotowania:

Mało rozpuszczamy i prażymy na nim ryż przez 2-3 minuty. Dodajemy mleko kokosowe, słodzimy i gotujemy, często mieszając i od czasu do czasu podlewając mlekiem/napojem kokosowym, aż ryż wchłonie cały płyn

Podajemy na ciepło lub zimno z malinami i listkami mięty.


Drukuj

Może następnym razem wypróbujesz inny nasz przepis

Ucierane ciasto z połówkami jabłek

Ucierane ciasto z połówkami jabłek

dowiedz się więcej
Ucierane ciasto kokosowe

Ucierane ciasto kokosowe

dowiedz się więcej
Ciasto cytrynowe

Ciasto cytrynowe

dowiedz się więcej
Muffiny z borówkami

Muffiny z borówkami

dowiedz się więcej
Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami

Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami

dowiedz się więcej
Kremówki na cieście francuskim

Kremówki na cieście francuskim

dowiedz się więcej
Babeczki wielkanocne do koszyczka

Babeczki wielkanocne do koszyczka

dowiedz się więcej
Drożdżowa szafranowa babka

Drożdżowa szafranowa babka

dowiedz się więcej
Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym

Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym

dowiedz się więcej

Wróć do pełnej listy przepisów