Tarta z bitą śmietaną i truskawkami

Tarta z bitą śmietaną i truskawkami

dowiedz się więcej
Oponki serowe

Oponki serowe

dowiedz się więcej
Ciasto jogurtowe ze śliwkami

Ciasto jogurtowe ze śliwkami

dowiedz się więcej
Muffiny bananowe

Muffiny bananowe

dowiedz się więcej

Kokosanki

Składniki:

Składniki na około 30 sztuk:

  • 4 białka
  • Szczypta soli
  • 120 g cukru pudru Sweet Family
  • 134 g wiórków kokosowych

Sposób przygotowania:

Białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę. Cały czas miksując dodawać po łyżce cukier puder. Dodać wiórki kokosowe i ostrożnie zmiksować, tylko do połączenia się składników. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i łyżeczką wykładać porcje o średnicy około 3 cm. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 12-15 minut, aż kokosanki nabiorą złotego koloru.


Drukuj

Może następnym razem wypróbujesz inny nasz przepis

Ucierane ciasto z połówkami jabłek

Ucierane ciasto z połówkami jabłek

dowiedz się więcej
Ucierane ciasto kokosowe

Ucierane ciasto kokosowe

dowiedz się więcej
Ciasto cytrynowe

Ciasto cytrynowe

dowiedz się więcej
Muffiny z borówkami

Muffiny z borówkami

dowiedz się więcej
Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami

Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami

dowiedz się więcej
Kremówki na cieście francuskim

Kremówki na cieście francuskim

dowiedz się więcej
Babeczki wielkanocne do koszyczka

Babeczki wielkanocne do koszyczka

dowiedz się więcej
Drożdżowa szafranowa babka

Drożdżowa szafranowa babka

dowiedz się więcej
Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym

Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym

dowiedz się więcej

Wróć do pełnej listy przepisów