 
                                                    Szarlotka
dowiedz się więcej 
                                                    Kruche ciasteczka migdałowe
dowiedz się więcej 
                                                    Szarlotka migdałowo-bakaliowa
dowiedz się więcej 
                                                    Palmiery czekoladowe
dowiedz się więcej 
                                    Kokosanki
Składniki:
Składniki na około 30 sztuk:
- 4 białka
- Szczypta soli
- 120 g cukru pudru Sweet Family
- 134 g wiórków kokosowych
Sposób przygotowania:
Białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę. Cały czas miksując dodawać po łyżce cukier puder. Dodać wiórki kokosowe i ostrożnie zmiksować, tylko do połączenia się składników. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i łyżeczką wykładać porcje o średnicy około 3 cm. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 12-15 minut, aż kokosanki nabiorą złotego koloru.
Drukuj
Może następnym razem wypróbujesz inny nasz przepis
 
                                                    Ucierane ciasto z połówkami jabłek
dowiedz się więcej 
                                                    Ucierane ciasto kokosowe
dowiedz się więcej 
                                                    Ciasto cytrynowe
dowiedz się więcej 
                                                    Muffiny z borówkami
dowiedz się więcej 
                                                    Tartaletki z kremem czekoladowym i jeżynami
dowiedz się więcej 
                                                    Kremówki na cieście francuskim
dowiedz się więcej 
                                                    Babeczki wielkanocne do koszyczka
dowiedz się więcej 
                                                    Drożdżowa szafranowa babka
dowiedz się więcej 
                                                    Tarta czekoladowa z kremem cytrynowym
dowiedz się więcej